6 Şubat 2014 Perşembe

Saç Bakım Formülü

Doğumdan sonra birçok kadının korkulu rüyasıdır saç dökülmesi. Saç dökülmelerinin sebebide,  hamilelik boyunca annelik hormonları sayesinde canlanan (ki benim gerçekten de öyle oldu) dökülmeyen saçlar, doğumdan sonra hormonların etkisinin geçerliliğini kaybetmesiyle toplu halde dökülmesidir.
Ama gelin görün ki bu durum can sıkmaya başlar bir süre sonra. Saç ve cilt bakımımı evde kendim yapmaya özen gösteririm. Ve bunun içinde daima doğal yöntemler denemeye çalışırım. Uzun zamandır şampuanımın içerisine ilk aldığımda, 1 kapak badem yağı, 1 kapak çam terebentin yağı ekliyorum. Hem saçı besliyor, hızlı uzamasına yardımcı oluyor, hemde gözle görülür ölçüde dökülmeyi azaltıyor. Hiçbir yan etkiside yok üstelik, badem yağının faydalarını bilmeyenimiz yoktur sanırım. Bu tür şikayetleri olanlar deneyebilirler.




1 yorum:

  1. Merhaba :) Postlarınızı severek takip ediyorum. Benim blogumada beklerim. Yakında çok aktif olarak paylaşımda bulunucam. Sizde katılırsanız çok mutlu olurum. http://nurundelidolublogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil