8 Temmuz 2015 Çarşamba

Yeni hobiler edinmek lazım

Merhabalar,

Gün geçmiyor ki yeni bir hobiye daha el atmayayim. Sahi ne kaldı uğraşmadığım? Ohooo daha o kadar çok var ki... Resim kursu, amigurumi, heykeltraş, ebru sanatı :) Ciddiyim şaka değil.

Bunu tarif edemem. Maymun iştahlısın bu konuda der eşim, fakat ben sıkılıp bırakmıyorum ki, her birini ara ara vakit buldukça yapıyorum, o an canım ne istiyorsa onu alıyorum elime.

İşte bu da bu aralar taktığım hobim. Etamin - kanaviçe işleme. Bu yaşıma kadar tek bir desen dahi yapmışlığım yok. Öğretenim de yok. Youtube ne güne duruyor yahuu. Açar, izler, öğrenirim.. Daha işin başındayım, çok renk kullanamıyorum fakat azimliyim :)

Bugünlük hobici hanımdan havadisler bu kadar :) gününüz güzel geçsin, sevgiler..













6 yorum:

  1. canselcim,
    çok zevkli bişeye gönlünü kaptırmışsın:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Havva ablacığım her gün başka birşeye gönül kaptırıyorum o nasıl olacak :) benden de sevgiler :)

      Sil
  2. Ama çok güzel olmuş.Ellerine sağlık. Ben hala 2 bozuk tepside takıldım kaldım valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, takılıp kaldıysan bırak başka birşeyle dağıt kafanı, doğru zamanda tekrar başlarsın mutlaka, sevgiler.. :)

      Sil
  3. Yeni hobiniz hayırlı olsun. Ben de sizin gibi sürekli farklı şeyler yapma peşindeyim. Faydası bir şekilde çeşitli hobileri bir araya getirmenin güzelliği. Dikiş dikerken araya keçeler yapmak, diktiğin kıyafeti boyamak gibi. Üstelik hayata her daim heyecan getiriyor. Hiçbir zaman ben bu işte oldum, ustayım demiyor, hep birşeylerin acemisi olup hevesle çalışıyorsun. Tabii bunlarda en büyük pay youtube'da. Bence tek zararı evde sürekli yeni malzemeler olması. Onu da "aman, bunalıma girip psikoloğa para vereceğime bunlara veriyorum" diye kendimi avutarak geçiştiriyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bu güzel ve samimi yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. O kadar haklısınız, o kadar doğru ki yazdıklarınız. Evet hiçbir zaman ben bu işte ustayım demiyorum bende. Ve kesinlikle haklısınız ki bende aynı cümleleri kuruyorum, paramı son kuruşuna kadar hobi malzemelerine yatırmaktan da çok mutluyum doğrusu. Benden de kocaman sevgiler :)

      Sil