13 Nisan 2015 Pazartesi

Pembe ahşap bebek arabası

Mutlu bir hafta dileyeyim öncelikle hepinize. Yaz geliyor artık ve bugün İzmir'de bunu çok belli şekilde hissettik. Güneş öyle ısıtıcı ki, her yer yemyeşil, çimen kokulu parklar da koştuk sabah oğlumla. Ohh çektim şöyle bir, özlemişim, hissettim... Haftasonu da pek keyifliydi İzmir, Bostanlı sahil'de uçurtma uçurduk, pek güzel keyif yaptık. Sonraaa evime geldim ve bir minik prenses için bu kutuyu hazırladım. Anneciği içine mevlüt şekerlerinden koyacak, sonra da odasında kullanacak. Hazırlarken çok özendim, çok severek çalıştım. Pembe olduğu için mi, yoksa kız bebeklerin eşyalarına ayrı bir merakım olduğundan mıdır sorgulamam lazım kendimi :) Velhasılı kelam iyi, mutlu günlerinin temsili eşyaları olsun, hep severek baksınlar.

Sizde şöyle bir silkelenin benim gibi, dışarı çıkın, havayı koklayın, güneşi selamlayın, açın kollarınızı rüzgarı hissedin, bırakın saçlarınız uçuşsun, dua edin, şükredin, yine yaza kavuştuk diye :)

Mutlu günler, kocaman sevgiler :)





















2 yorum:

  1. Hemşehrim merhaba. Blog kardeşliğine yeni katıldım. Gerçekten hem haftasonu hem de bugün bile İzmirimde hava çok güzeldi. Ne mutlu ki keyfini de çıkarmışsınız. Ohh allah içinize sindirsin . Bende beklerm bloguma. Çok cici bir araba. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba hoşgeldiniz , teşekkür ederim güzel yorumunuz için, bu arada blogunuzu ziyaret ettim harika paylaşımlarınız var, tekrar teşekkürler, görüşmek dileğimle :)

    YanıtlaSil