15 Nisan 2015 Çarşamba

Ahşap folyoluk

Biri beni durdursun :) Elimden fırça düşmüyor, masamdan boyalar eksik olmuyor, parmaklarımdan boyalar çıkmıyor ve aile halkı sıkılmaya başlıyor yavaş yavaş :) 

Kendimi alamıyorum bunları yapmaktan yahuu.. 
Yastık kılıfları falan dikicem cupcakeli yakında (yok artık daha neler) 

Mutfağımda nasıl da ihtiyacım vardı böyle birşeye aslında, tamamen kendimi düşünerek hazırlamıştım fakat baktım ki, alıcısı çok beğeneni bol, dedim yine bana nasip olmayacaksın sen. 
Neyse başka bahara kendime.. Hamur kabartmalı cupcakeler kullandım, kuş ve kalpleri silikon damgalar ile yaptım ve tabii vazgeçilmez stencillerim. Pembe ve krem uyumunu çok sevdim. Çok kullanışlı birşey olduğunu düşünüyorum. Üst kısma kavanoz, bardak konulabilir, 3 adette havlu rulo, alüminyum folyo ve streç film koymak için yer var.  Canım ablam çok beğendi, ona hediye etmeyi düşünüyorum :) Olurda ben ona veremeden girerse buraya ve okursa," ıhımm ıhımmm Ablacımmm doğum günün de yaklaşıyodu hani, yerini biliyorsun annemlerde bırakmıştım bunu,
 oradan alabilirsin canımıniçi , senindir :))  öperim :)) "

Efenim, hayırlı akşamlar diler kaçarım, gızanıma bi akşam parkı havası aldırıp döneyim :)

Hayırlı akşamlar ;)







4 yorum:

  1. çok güzel. Ablan güle güle kullansın .aynı durumdayız korkma. eşim doktora gtmek istermisin diye soruyor :) Bende saatlerdir takı kutusu için resim bakıyorum. Yoruldum. Boyamaktan daha zor yaa .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hobi zehirlenmesi diye birşey var mı acaba :)) Takı kutusu için resim... hımmm.. Pinterest bunun için en iyi yer bence, bir bakın dolaşın derim. ;)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, ablanız da severek kullanacaktır eminim, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil