29 Aralık 2013 Pazar

Kendi kendime yeni yıl hediyesi verdim :)



Merhabalar,

Yeni yıla  sayılı günler kala herkes bir koşuşturmacanın içinde. Çarşı, pazar, alışveriş merkezleri, marketler, net alemi herkes birşeylere yetişmeye çalışır gibi. Naçizane fikrimdir; gerek yok bu kadar tantanaya. Her sene olduğu gibi bu yılda yeni yıla evimde ailemle, çerezimle, kolamla, meyvemle, sakinlik ve sükunet içinde girme derdindeyim.

Esas konu henüz kimseden yeni yıl hediyesi almamış olmak, bu umutlarımı söndürdüğüm anlamına gelmiyor elbette :) Derken boş durmayı sevmeyen ve hep bir arayış içinde olan ben hazır havalar soğumuşken kendime birşeyler öreyim dedim. Bitirmemin yeni yıla denk gelmesindendir, kendime hediye etmiş gibi oldum ördüklerimi :)

Velhasılı kelam herkese yeni yılda herşeyden ama herşeyden önce sağlık dolu, mutlululuğun, bereketin, huzurun bol olduğu, savaşsız, kavgasız, kazasız belasız, hakkaniyetli bir yıl diliyorum.
 Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Bunlar ise yaptıklarım: 

1- Eski bir kazağımın kollarını kestim ve baş parmağı için bir yer ayırıp diktim. Üzerinede yine eski olup, dişleri kırılmış bir tokamın üzerindeki cicileri söküp, kolluğuma silikon tabancasıyla yapıştırdım.







2- Uzun zaman önce başladığım bir bereydi bu, neyse ki tamamladım. Yalnız sevmedim sadeliğini, inciyi çok severim ya, serpiştirdim yine üzerine :)






3- Bu şalı da nasıl bitirdim, nasıl bu hale getirdim, bir ben, bir oğluşum, birde allah bilir :) Amma uzun sürdü, neyse ki artık sıkılıp bırakmak üzereyken bi cesaret bitirdim, güzelde oldu bence, çok şık durduğunu düşünüyorum. 1 Tlye aldığım bu mavi aparatla yaptım motiflerini, sonrasında da birleştirdim kafama göre.











1 yorum: