28 Ekim 2013 Pazartesi

Kalem Etek

Çınar'ı uyut, yedir, yemek yap, temizlik yap, ütü yap, bulaşık yıka, çamaşır yıka, Çınar'ı yıka :) Oyun oyna, eşe zaman, çocuğa zaman derken tüm gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop herşey yine aynı. Monotonluk demek istemiyorum da herşeyin sıralı, tam takipte olması bazen yoruyor insanı. İşte bu yoruldum dediğim zamanlarda eskiden hep "hadi biraz uyuyayım" der, daha da yorgun kalkardım. Bünye az uykuyu kabul etmiyor da, dahası da bekarlıktaki gibi olmuyor. Artık uykusuzluğu koyverdim. Malum Çınar Paşa doğduğundan beri hala (14 aylık olmak üzere) her gece en az 5-6 kez kalkar. Denediğim şeylerden pek bi sonuç alabilmiş değilim, o yüzden koyverdim dedim ya, o nasıl istiyorsa öyle oluyor, uyuduğum 3-5 saatte gidebildiğim yere kadar beni idare ediyor. O mutlu olsun da, aman hasta olmasın da diye devam ediyor işte cümlelerim. Çınar'dan ve ev işlerinden vakit kalan zamanlarda da ya kitap okuyorum, ya da hobi,dikiş işleriyle mutlu oluyorum. Beni gerçekten uyumaktan daha mutlu kılıyor. Buda birkaç gündür fırsat bulduğum aralarda diktiğim uydurmasyon bir kalem etek. Kumaşın fiyatı gülünç bir fiyattı bir ara almışım. Dedim berbatta etsem ben bunu dikicem. Sonuç budur, fotolar elbette şahane değil, Çınar'la dışarı çıkıp güzel bahçemizde fotoğraf çekmeyeyse fırsat kalmıyo, idare edin artık ;)



Eski bir eteğimi direk kumaşa yatırıp kestim.

Bel kısmına bir şerit dikip, arkadan iki ufak pens attım. Etek ucunu yapışkanlı tela ile kapattım.





3 yorum:

  1. Bazı şeyleri ne kadar çabuk kabullenirsek, direnmezsek sorun o zaman çözülüyor değil mi :) birgün düzeleceği beklemek yerine durum artık bu, bu kadarla yetin diyebilmek.
    Eteğiniz çok hoş olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel anlatmışsınız kesinlikle öyle, durum bu deyip bu kadarla yetinebilmek :) Şuna eminim ki bu günleri de ileride özliycem. Bu arada beğenmenizede sevindim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bazen koyvermek tek çözümdür.
    Elinize sağlık etek şık olmuş, riskli bir desen ama size yakışmış.

    Kelime doğrulamayı kaldırsanız, ne güzel olur:)

    YanıtlaSil