9 Kasım 2015 Pazartesi

Lohusa terliği + tacı yapımı

Merhabalar,

Demiştim önümüzdeki günlerde çok fazla pembe göreceksiniz sayfamda diye. Ablacık için tüm bunlar. "Ayyy ne güzel elinden geliyooo" diyor gören, ayol hiçbir haltı yok, malzemeleri alacaksın kıvırıp kıvırıp yapıştıracaksın. Silikon tabancam canımmm sen iyi ki varsın :) 

Terliği 12 tl.ye aldım, bilimum çiçekler 1-2 tl değişiyor fiyatları. Bebek için aldığım saç bandı 2 tl.ydi, üzerindeki çirkin kurdeleyi söküp, annesinin tacına yakışır hale getirdim, daha kundaktayken yarışsın annesiyle :)

İçimdeki pembe aşkı ortaya çıktı yine bu çalışmada.
 Çiçeklerin güzelliği, tonları ise beni benden aldı. 
Hiçbirşeyi beğenmiyorsanız, detaycıysanız, ben daha iyisini yaparım diyorsanız, ayyy bu ne böyle çok pahalı diyorsanız siz de benim gibi, buyrun o halde. 

Evrenin sunduğu bütün güzellikleri kucaklar, iyi akşamlar dilerim efenim, sağlıcakla kalın :)











































7 yorum:

  1. Muhteşem olmuşlar Canselcim. Ben de pek severim pembeyi. Hayırlısı ile kullanmak nasip olsun güzel günlerde .Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim, amin inşallah sağlıkla dünyaya gelsin tüm bebişler, görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  2. Çok tatlı olmuşlar. hele patiklere bayıldım. Yapımı kolay diyorsunuz ama bunları düşünüp biraraya getirmek esas marifet. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, ben herkesin içinde marifetli bir yan olduğunu dşünüyorum insan istesin yeter ki, sevgiyle kal :)

      Sil
  3. cansel hnm ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.
    tamda ihtiyacım olan şeyler yani bende bunlardan yapacaktım.azıcık kopya çekicem sizden :)
    teşekkürler..
    zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Zeynep beğenmiş olmana çok sevindim, sayfamda ki istediğin her ürünün kopyasını çekebilirsin :) Umarım seninkiler de istediğin gibi olur, Kocaman sevgiler :)

      Sil