5 Kasım 2015 Perşembe

Ahşap bebek çerçevesi yapılışı

Waaauuwww 1 günde 2 post bu bi rekor :)

Teyze olmak hızlı olmayı gerektirir çünkü :P  bla bla bla    Bugün tabanlarım şişti resmen. Bu aralar kız baby için  yapılabilecek bir takım şeyleri yapıp sergileyeceğim buralara, kafa şişirebilir göz yorabilir, burun kıvırmanıza neden olabilirim. Teyze olucam evet 2. kez, ilk göz ağrımız Efemize  kardeş getiriyor ablacağızım, Ece'miz geliyor nasipse. Doğuma haftalar kala ablama hiçbirşey yapmadığımı farkeden ben, soluğu sabahın köründe kemeraltında aldım. Ne alacağımı şaşırdım yahu, öyle çeşitli şeyler var ki. Elimden geldiği için, çok elzem olmadığı sürece hazırı almayı değil zevkime göre kendim yapmayı tercih ederim bilen bilir. Ve gerçekten daha da makul oluyor.
Örneğin bu çerçeveyi 3 tl.ye aldım, üzerine yapıştırmak için aldığım süslerse 1-2 lira. Silikon tabancam, boyam-fırçam, yapıştırıcım evde vardı. Ahşap harflerse 50 kuruş. Bana da sadece boyayıp yapıştırmak kaldı. 

Fotoğraf çekimlerinde de kullanmak için güzel ve özel birşey oldu. Ablacık çok beğendi. Sağlıkla doğsun tüm bebekler ve mutlu olsun tüm anneler.

Mutlu akşamlar :)







Ahşap harfleri silikonla değil de yapıştırıcıyla yapıştırmayı tercih ediyorum, çünkü daha önce bir iki kez hüsrana uğradım.
Silikonla yapıştırınca potluk oluyor ve istediğin gibi oturtamıyorsun harfleri, bu da bir tüyo ;)


En üstteki minik taşların paketi 5 tl. Kullan kullan bitmez.
Uğur böceklerinin 10'lu paketi 2,5 tl.
minik güller demet halinde 2 tl.

Ve sonuuuuç :)




4 yorum:

  1. Sağlıkla güzelliklere doğsun inş. benim torun geldi 2 aylık oldu bile bütün yaz ona hazırlanmıştım o Duru'nun bu Duru'nun derken artık kullanılıyor yapılanlar:))
    ECE de çok sevdiğim bir isim kolay gelsin ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyy maşallah sağlıkla büyüsün torununuz anneli babalı olsun, güzel ve samimi yorumunuz için de teşekkür ederim, kocaman sevgiler :)

      Sil
  2. Tatlım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Ne güzel telaşlar bunlar . Ben de bugün kemeraltına attım kendimi . Sunum şeysi yapmak için malzeme almaya gittim ama torba torba döndüm yine . Çok güzeller her zamanki gibi yaptıkların . Ellerine sağlık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya ne tatlısın, karşılaşacağız seninle bir yerlerde hissediyorum :) Çok teşekkür ederim güzel yorumun için, sevgiler :)

      Sil