3 Haziran 2015 Çarşamba

Minyatür koltuk takımım

Selamlar,

Oldum olası elleri şapır şupur yaz kış demeden terleyen bir insanım. Tabii yaz oldu mu bu daha da artıyor ve hep ıslak ellerimle bu ara elime fırça alasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim.

Dün can sıkıntısı, kafamda "benim için küçük bir iş" diye görmezden geldiğim, bu babamın seneler evvel yapıpta mutfak dolaplarının bir köşesinde unutulmuş olan ahşap minyatür koltuk ve sehpa takımını boyamaya başladım. Ayy ne oyaladı beni incik cincik birşey, altında girintisi çıkıntısı, ömrümü yedi ömrümü. Alt tarafı iki kat boyadım birde peçete dekupajı yani olay bu. Birde minik yastıklar dikmeyi planlıyordum, ayy minik minik kes, elyaf doldur, dik, yok anam yok.

 Eee ne demiş bir İtalyan atasözü "Uno momento sacramento çimento" yanii  "küçümsemeyeceksin gardaş" :))

Delidir ne dese yeridir diyerek geçiştireceksiniz beni. Ayy güneş çarptı beni güneş, sabahtan akşama Çınarla parkta salıncağa biner, kaydırak yarışı yaparsam sonum bu.

Efendim gününüz güzel geçsin.

Kocaman sevgiler :)) 














Tabii en son Çınar G.I.Joe (ciaycoo anne ciaycoo) adamlarını oturtmaya başlamıştı bile, çok yorulmuşlar biraz dinlenmelilermiş.. :)


6 yorum:

  1. Biraz oyalayıcı olmuş ama değmiş doğrusu, pek güzel, pek sevimli olmuşlar. Orta sehpanın örtüsü de ayrı bir şeker. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esra, senin gibi bir ustadan böyle bir yorum okumak beni çok mutlu ediyor, teşekkür ederim çok incesin, sevgiler kocaman :)

      Sil
  2. Gaz verelim yastıkları da dik hadi görelim :))) Çok şirin olmuşlar . Ellerine sağlık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ayy verin gaz ama vallahi dikesim yok çok minnaklar :) teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil
  3. Harika, babacığınızın da elerine sağlık, ve tabiki sizin de harika olmuş, yastıklar belki araya sıkıştırılır sonra, ama orta sehpa örtüsü de ayrı güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Handan, çok teşekkür ederim, orta sehpa örtüsü evet çok şirin gerçekten :) sevgiler..

      Sil